dinsdag 20 mei 2014

Eén jaar later....

En dan gebeurt er wel wat. Teveel om op te noemen. In november hebben we helaas afscheid moeten nemen van onze lieve kat Katja.
 
Geen enkel dier kan haar plaats innemen, maar sinds kort is er een viervoeter bijgekomen die aardig haar best doet. Ja, viervoeter, maar deze kan blaffen, nee, beter gezegd, keffen. Een kwart chihuahua en drie kwart dwergkees. Superslim en super actief.
Natuurlijk heb ik ook niet stil gezeten. De galerie/winkel (1:12) is helemaal veranderd. Ik vond het toch niet zo leuk.
Ik vond het te "clean". Het was wel leuk, maar meer zo van: ik heb kasten, ik vul ze en klaar is Kees.
Dus heb ik besloten er een boekenwinkel van te maken. De boekenkast in de 'oude' winkel, rechter kant, heb ik zelf gemaakt. Het is nog niet helemaal klaar. De kast is aardig vol, maar ik moet nog meer boeken maken. Het bureau moet ook nog klaar gemaakt worden.
Links is een moderne winkel met kaarten, dozen, hobbyspullen etc. Ik doe het lekker langzaam, maar ga er wel helemaal voor. Ben nog lang niet klaar!
Hieronder een kleine impressie.  
 
Dit bankje heb ik bij een brocante winkel in België gekocht. Ben er heel blij mee, want het past er qua kleur en stijl goed in.
Maar zoals te zien is: er is nog genoeg te doen.
Zo, dit was het voor vandaag. Binnenkort meer over de echte winkel en het quilten.

Katinka

1 opmerking:

  1. Leuk! Ben zeer benieuwd naar je volgende verhaal. Wat je allemaal in de echte winkel hebt staan! Deze boekenwinkel ziet er veel belovend uit.

    BeantwoordenVerwijderen