maandag 25 juli 2011

Borduren

Zo, fijn een week thuis geweest. Het was heel gezellig ondanks het rare weer: dan weer dikke bewolking, dan weer regen en dan weer volop zon. De reacties op de galerie waren erg lovend. Gezellig, knus, leuke artikelen, apart, zie niet ergens anders, etc. Ja, dan ben ik erg trots. 
Ik vond nog een schilderij die ik een paar jaar geleden heb gemaakt na een foto uit de Seasons. Die heb ik ook in de galerie gehangen. Hij is gemaakt in olieverf op doek.
Verder ben ik veel bezig geweest met borduren. Ik heb ooit een letterdoek gemaakt en wist maar niet wat ik er mee moest doen. Deze week heb ik er een rand van kant om genaaid. Daarna weet ik het nog niet helemaal. Een kussen of iets voor aan de wand. Ik zie wel.
 
En ik ben dus al bezig met borduren voor de kerst. Het is een motief van Anne van Damme. Zij heeft een schitterend boek gemaakt, genaamd Dentelles et Rubans oftewel Kantjes en Lintjes. Ik heb hier al meer uit gewerkt. Ik heb het boek ca. 4 jaar geleden gekocht in Uzes in een heel klein lief handwerkwinkeltje.

Nou, tegen de kerst ben ik wel klaar...

En dan nu nog wat foto's van mijn borduursel van Maria Suarez.


Het is gemaakt voor dochterlief. Zij hoeft het alleen nog maar te strijken en in te lijsten of wat ze er ook mee wil doen. Ik hoor het wel, want uiteindelijk zal ik het moeten doen, maar met alle liefde, hoor!

Katinka

Geen opmerkingen:

Een reactie posten