maandag 22 augustus 2011

Denkend aan Kerst...

 
Zaterdag ben ik naar de groothandel geweest. Tja, het is al voorbij half augustus, dus ik proef en voel de herfst al en ben dan meteen met mijn gedachten bij kerst. Ik heb mooie spullen gekocht, maar ik kan ze nog niet laten zien, want de batterij van mijn fototoestel is leeg. Deze foto's kon ik nog maken, maar ze hebben niets met kerst te maken.
 
 De rand zit er aan en nu bedenken wat ik er mee ga doen... Toch iets voor kerst?

Waar ik wel foto's van heb zijn wat poppetjes die ik de afgelopen tijd heb gemaakt. Ik wil ze nu op mijn blog laten zien, maar ik heb ze uit een boek gehaald en die heb ik nu niet bij de hand. Morgen laat ik ze zien. Dan kan ik keurig melden welk boek het is. 

Verder ben ik weer aan een nieuw borduurwerk begonnen van Anne van Damme: Dantelles et Rubans. Ik heb meer hieruit gemaakt. Een fantastisch boek!
Onze 'dorps-winkel-van-Sinkel' had nog roze borduurlinnen in de aanbieding. ROZE, wat een kleur! En toch denk ik dat het mooi gaat worden. We zullen zien. Aangezien ik borduur bij de t.v., komt het nogal eens voor dat ik de helft van al mijn werk moet uithalen. De helft van bovenstaande foto is inmiddels ook uitgehaald en opnieuw geborduurd. Ik zat één draadje te weinig naar links en ik kan er niet tegen als ik een fout maak. Ik weet het, niemand die het ziet, maar ik weet en dus moet ik het uithalen. Dom, dom, dom. Maar aan de andere kant: het houdt me van de straat.

Katinka 

2 opmerkingen:

  1. Kan de lader niet vinden. Komt nog wel.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jajaaa....kerst!!! Gezellig! En dat borduren, het blijft me trekken.....zulke mooie lappen! Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen