zaterdag 16 juni 2012

Galerie Katinka

 
Een nieuw project. Eigenlijk wilde ik zelf iets bouwen, maar ik had nog een winkel staan. Het zou ooit een kledingwinkel worden, maar dat is er nooit van gekomen. Aan deze winkel zit een emotionele waarde en daarom heb ik besloten om er mijn eigen galerie van te maken. Niet helemaal hetzelfde, want ik heb in het echt niet zulke mooie ramen, maar ik kan er wel zoveel mogelijk artikelen in maken, die ik in mijn galerie ook verkoop.
Al jaren verkoop ik gekalligrafeerde kaarten met teksten voor iedere gelegenheid. De teksten zijn werkelijk heel mooi. Als er nieuwe kaarten uitkomen, krijg ik de catalogus toegestuurd met daarom alle kaarten verkleind afgedrukt. Net iets te groot voor 1/12, maar met wat knipwerk is het me toch geluk de kaarten op het juiste formaat te krijgen en de tekst nog zichtbaar/leesbaar.
Natuurlijk moet ik het eerst uitproberen. Ik kan dat niet laten. De hele winkel staat nog in de grondverf, maar het inrichten is toch ook wel leuk hoor. De kast staat nog in de grondverf, maar de kaarten komen er goed in uit.
Ook verkoop ik glas. Puur hand/mondwerk. Dat vond ik terug in kralen. Vanmiddag heb ik geprobeerd te werken met koud porselein. Nou, petje af voor iedereen die dat kan. Ik heb gisteravond gezocht op internet en ben heel wat blogs en websites tegengekomen waar diverse werkbeschrijvingen staan. Het lijkt allemaal zo makkelijk... Maar dat is het niet. 
 
Ik heb een poging gedaan tot het maken van twee theepotten. Ja, ook die verkoop ik. Deze twee moet ik nu nog verder bewerken met penseel en verf.
 
En ja, ook die moest ik uitproberen. Ik zit ineens te bedenken, dat ik in mijn galerie het hele jaar door kerst- en paasartikelen verkoop. Moet er ook nog in. Yes, Kerst. Ik mag weer! Morgen verder werken.

Katinka


Geen opmerkingen:

Een reactie posten