maandag 28 mei 2012

Boterbloemen

Daar is was het nu echt het weer voor. Een lekkere mozzarella/tomaat/basilicum-schotel.
Ik ben geen goede kok, maar dit kan toch zo in een kookboek? Alleen dochterlief wilde er nog wat salami bij en peper en bosuitjes. Was ook heel erg lekker.
Ik weet het, ik heb heel lang niets van me laten horen. Het is een hele drukke periode geweest en daar zal voorlopig (gelukkig) niets in veranderen. Ik werkte 20 uur en nu sinds half april 40 uur. In het weekend doe ik de galerie en dan blijft er weinig vrije tijd over.

Toch heb ik nog wel iets kleins gemaakt. Dochterlief heeft wat lapjes stof uit Drenthe meegenomen en een lapje is wel heel erg mooi om kussentjes van te maken. De eerste foto is de ene kant van de kussentjes 

en de tweede foto is de andere kant van de kussentjes. Ik heb de randen afgewerkt met een festonsteek.
 
Deze twee kussentjes zijn geborduurd uit mijn nieuwe kerstborduurboek.
Oh ja, en dan is er nog de expositie in de bibliotheek. Ik heb nog geen foto's, maar ik ben best wel trots op de vitrines. Woensdag is het alweer de laatste dag. Dan maak ik gauw nog wat foto's. Ik heb al heel wat leuke reacties gekregen.
Intussen heeft de natuur ook niet stilgezeten. Achter ons huis is een hele weide ontstaan met boterbloemen. Vanmiddag zijn we even wezen kijken.
 
 
 Wat een een omgeving om in te wonen. En dat een paar meter achter ons huis...
 En dan kom je thuis met zo'n boeket.

Katinka1 opmerking:

  1. Oei oei, je gerechtje ziet er heeeeeerlijk uit! Mooie foto ook :)

    BeantwoordenVerwijderen