zondag 8 april 2012

Vrolijk Pasen

Vrolijk Pasen voor iedereen.

Heerlijk een paar dagen vrij. Ben met dochterlief naar Brugge geweest, niet ver van ons vandaan en daar eens een route gelopen die we normaal niet lopen. Het mooie van Brugge is, dat iedere straat mooi is en dat er overal kleine winkeltjes zijn met hun specialisme. Ik ben al een poosje van plan om mijn fototoestel mee te nemen, maar omdat ik er zo dichtbij woon, stel ik het steeds uit tot een volgende keer. Nu dus ook weer.
Ik hou van Brugge. Ik ga er altijd naar toe om inspiratie op te doen en ik word nooit teleurgesteld.
 
Van dochterlief heb ik alvast mijn moederdagcadeau gekregen: een prachtig borduurboek. Van dit boek loopt het water in je mond. Cupcakes, macarons, taartjes, gebak, snoepjes: je kan het zo gek niet verzinnen of het staat er in.
 
Toen heb ik mezelf ook nog maar een cadeau gegeven. Een kerstborduurboek.  Ik hoef me voorlopig niet te vervelen. Niet dat dat ooit gebeurt.
 
In een van die kleine winkeltjes verkochten ze macarons. Dochterlief heeft ze gekocht en gefotografeerd.
 
Verder ben ik weer begonnen met een quiltje. Wat het precies moet gaan worden, weet ik niet, maar ik vind de kleurcombinatie erg fris. Wordt vervolgd.
Een paar dagen geleden heb ik wat plantjes gekocht voor in huis. In mijn omgeving weet iedereen dat ik geen planten kan houden. De enige plant die het goed doet, is die ene roos in de keuken direct achter de kraan. Die krijgt water als het nodig is. De rest zal het zelf in de keuken moeten halen en dat kan niet, want plantjes hebben geen pootjes. Dit keer heb ik goede voornemens. Ik heb een paar kaarsen erbij gekocht in dezelfde kleur zodat het een mooi geheel wordt. Als het plantje nu dood gaat is het effect weg. Dus... deze keer geef ik ze water.
 
Bij dit setje heb ik zo'n zelfde plant in het roze gekocht. Vraag me niet naar de naam, want ik heb geen flauw idee, maar het heeft héél veel knoppen, dus met water op z'n tijd moet het goed gaan... 
 
Van haar hoef ik geen hulp te verwachten.
Van alle twee niet, zo te zien. En gelijk hebben ze!

Katinka
Geen opmerkingen:

Een reactie posten