vrijdag 27 januari 2012

 
Het is alweer een poos geleden. Je kan het maar druk hebben met van alles. Ik ben 3 weken geleden naar de groothandel geweest. Weer leuke spulletjes voor de winkel gekocht. 
 
Met een knipoog naar het voorjaar... en vooral de romantiek.
 
Verder heb ik een patroon gekocht bij de leukste quiltwinkel in de buurt. Het is een speldenboekje. De buitenkant is een log cabin en binnen zitten pagina's van vilt. Een pagina is meteen een soort opbergzakje. 

 

 

De rand is gehaakt. Alles is met de hand gemaakt. Dat moet wel, aangezien ik altijd werk vanuit een luie stoel terwijl ik naar de tv. kijk. Dan kan je moeilijk een naaimachine op schoot nemen.
 

 

Vooral het randje er omheen haken vond ik erg leuk om te doen.
Nu ben ik aan het breien geslagen. Ik had voor dochterlief een 'kabelkraag' gemaakt, maar die vond ze niet hoog genoeg. Toen kwam er een zwarte, gewoon 3 recht, 3 averecht, maar die is erg breed geworden. Wel hoog, maar niet hoog genoeg. Hij kan wel dubbel om haar nek. En nu dan de sjaalkraag die heel hoog is. Ik krijg het al benauwd als ik er naar kijk, maar ik denk wel dat het goed komt.
 Oh, en ik heb een 'tig-tal' vogeltjes genaaid met een belletje eronder. Die komen straks weer aan tak te hangen. En... ik heb een pop genaaid. Daarvoor ben ik nu met de kleding bezig. Broek, onderrok en jurk. Erg leuk om te doen. Foto's volgen.
Katinka

2 opmerkingen:

 1. Nou wat een leuke winkel is dat!
  En je bent weer crea geweest hoop met dat mapje, erg leuk!
  Gezellige spullen voor het voorjaar, daar wordt je hebberig van!

  Groet,Elize

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wat leuk om weer wat te zien uit de Gallerie :). Er is een poppenhuis tentoonstelling in het Gemeentemuseum in Den Haag. Ik ben gister geweest, erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen