dinsdag 28 juni 2011

Een hele week vrij

 
Heerlijk! Een hele week thuis gewoon om leuke dingen te doen. Niet dat ik alleen maar gewerkt heb de laatste maanden, nou eigenlijk wel, maar ik ben ook nog lekker aan het borduren, haken, tekenen, schilderen, etc. geweest.
 
 Het is buiten ongeveer 36 graden en ik ben rustig mijn galerie aan het veranderen. De vakantie komt eraan en dan moet alles er weer keurig netjes uitzien. Nou, dat moet het altijd wel, maar nu kan ik echt een week lang op mijn gemak de hele winkel veranderen. Dat vind ik het leukste om te doen. Ik denk dat ik nu voornamelijk dezelfde kleuren bij elkaar ga zetten. 

 
Dit hoekje met handgeschept papier laat ik zoals het is. Ik hou van al die kleurtjes, daar hoef ik niets aan te veranderen. Het gaat meer om de tafels en de kasten.

 
En dan niet weer niet deze kast met alle kaarten. Hier verander ik eigenlijk nooit veel, behalve dat als een kaart uitverkocht is er weer nieuwe komen. Deze kast is niet op kleur, maar meer op gelegenheid zoals felicitatiekaarten, rouwkaarten etc. 

 

Vandaag heb ik de laatste hand gelegd aan de verandering. Morgen nog de afwerking en dan ben ik weer dolgelukkig. Het weer is dan ook weer wat aangenamer.

 

 


 

Zo dat is het weer. Ik zal weer wat foto's maken van de galerie zoals het nu is en van mijn borduur-activiteiten van de afgelopen tijd.

Katinka

Geen opmerkingen:

Een reactie posten