zondag 16 december 2012

Bijna Kerst

Ik kan er niets aan doen. Ik wil heel graag mijn blog bijhouden, maar als je 40 uur per week werkt blijft er maar weinig tijd over om iets te schrijven. Niet dat ik niet achter de computer zit. Integendeel; ik bekijk bijna alle blogs over poppenhuizen en quilten. 

Ik heb ook niet stil gezeten. De handwerkbeurs in Arnhem was enorm inspirerend. Heb er veel ideeën opgedaan en ben nu ijverig aan het borduren. De bedoeling is dat het met kerst klaar is, maar ik zeg er niet bij welk jaar. Ik doe erg mijn best, maar aangezien ik naar de t.v. kijk en handwerk, is het drie steken vooruit en twee achteruit. Inmiddels  ben ik wel al verder dan bovenstaande foto.

Verder ben ik ook naar de poppenhuisbeurs in Apeldoorn geweest. Ja, daar kijk ik echt mijn ogen uit. Ik blijf me verwonderen over wat een mens allemaal kan maken. Zo klein, zo gedetailleerd. Fantastisch. Dochterlief werkt aan een fotostudio en heeft voor haar 'modellen' spullen nodig. Dus b.v. hoge hakken. Zie foto.
Ik heb het een en ander gekocht, maar er nog geen foto van gemaakt. Ik wil het eerst verwerken in een poppenhuis en daar heb ik nu echt geen tijd voor. Wel heb ik een prachtige lamp met vergrootglas aangeschaft. Ja, je wordt een dagje ouder en dan is zo'n lamp wel superhandig.

Tja, en dan blijft de winkel natuurlijk over. Hieronder nog enkele impressies.
 
 
 
 
Tot de volgende keer,
KatinkaGeen opmerkingen:

Een reactie posten