dinsdag 26 april 2011

Zon, lezen en borduren

Vier dagen vrij en dan ook nog prachtig weer. Naast het lezen heb ik ook nog geborduurd. Alsof ik niet genoeg onafgemaakte stukken heb liggen! Ik vond nog het een en ander...
 
Deze patronen komen uit Transylvanië. Het zijn 2 mappen met losse vellen vol met borduurpatronen, die ik zo'n 30 jaar geleden in Roemenië gekocht heb voor een paar centen. Eindelijk ben ik er aan toegekomen om er iets van te borduren. Vraag is nu: wat ga ik er mee doen? Misschien verwerken in een quilt? Ik zie wel.

Trouwens, dit is niet wat ik de afgelopen dagen gemaakt heb. Ik ben nu bezig met 'Coeur de Lin' van Marie Suarez. Ik ben fan van haar borduurpatronen. Op 6 en 7 mei komt ze naar Brugge naar de mooie quiltwinkel De Lander om workshops te geven. Helaas moet ik de galerie openhouden en kan ik dus niet gaan, maar gelukkig heb ik een boek van haar en dan dit mooie borduurpakket, waar ik nu mee aan het werk ben. Binnenkort wat foto's.
Groetjes,
Katinka

2 opmerkingen:

  1. Steeds weer krijg ik van jou ideeën.....leuk!! Je kan ook een jurkje maken voor mij....ik heb er 1 nodig voor een fotoshoot ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo daar, hier een message van overzee, uit de West. Alles goed met jullie, het kwam er niet van om nog langs te komen, met zulke drukke dagen, Matt. Passie en Paasviering leek het vertrek weer op een soort vlucht. Spullen in de koffer gesodemieterd en wegwezen! Hebben jullie een mooie Paas gehad, heerlijk weer in ieder geval. Hier is het heerlijk, Floris een leuk en lief ventje, z`n vader? En Esmee een leuke peuter, waar je ogen in je achterhoofd voor nodig hebt! Maar lachen, dat wel! Ik voel me weer helemaal heerlijk hier en geniet, vanmiddag naar de beach en vanmorgen koffie bij Starbucks, mmmm! Vio, je bent weer bijna jarig, kadootje van Starbucks? Ok, ik ga even Esmee halen, doei, groetjes Marieke.
    PS: leuke blog!!

    BeantwoordenVerwijderen